Kaidi Laur lahkus Kristiine Keskuse turundusjuhi kohalt

Kaidi Laur lahkus Kristiine Keskuse turundusjuhi kohalt. "Uued omanikud jätkavad tööd keskuse arendamisel uue meeskonnaga. Mina olin selles ametis kokku kolm aastat. Edukalt on käima läinud möödunud sügisel avatud Keskuse uus osa. Kõigil aastail on mul olnud võimalusi kutsuda ellu värvikaid ning julgeid algatusi nagu näiteks Täismaja kampaania, mis on hoidnud Keskuse populaarsena ka majanduslanguse ajal," ütles Kaidi Laur oma lahkumist kommenteerides. "Hetkel võtan lühikese puhkuse ning ei tahaks veel rääkida millises ametis jätkan. Arusaadavalt on olen lähiajal avatud kõikidele turundusega seotud läbirääkimistele," lisas ta.

Kristiine Keskuse turundusega hakkab tegelema Rocca Al Mare turunudusjuht Kristi Seppel.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018