12. mail Tate'i turundusjuhi Marc Sandsi loeng kultuuritoodete turundamisest

Loov Eesti ja Briti Nõukogu kutsuvad: 12. mai 2011Tate Galleries turundusjuht Marc SandsLoeng kultuuritoodete turundamisest:"Gauguin: Maker of Myth”Neljapäeval, 12. mail toimub nii Tallinnas kui ka Viljandis avalik loeng kultuuritoodete ja -teenuste ning organisatsioonide nähtavaks tegemisest ning edukast turundamisest. Lektoriks on Marc Sands, endine Guardiani ning praegune Tate Galleries turundusjuht.

Sands jutustab kunstimaailma raputanud „Gauguin: Maker of Myth“ näituse korraldamisest Tate Gallery’s. Vapustavalt haarav lugu räägib, missuguste pingutustega loodi kõiki Gauguini tippteoseid koondanud näitus, mida on ka kutsutud kultuuri „tour de force’iks“.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018