Pärnu Turunduskonverentsil tavatu formaat ja trenditeemad

12. - 13. mail Pärnu Kontserdimajas asetleidev Turundus-, Müügi- ja Klienditeeninduse konverents keskendub sel korral erinevate lugude loomisele, kogumisele ja edasirääkimisele, kuid võtab vaatluse alla ka lojaalsete klientide tekitamise ning kultuuriturunduse. Konverents pakub kohaletulnuile tavatult interaktiivset ja intensiivset kahepäevast õppust varasuvises Pärnus.

Mida on tänavu uut ja põnevat?

Koos on nii müük, teenindus kui turundus. Konverentsil on taas õige tunne, oleme tagasi Kontserdimajas. Lisaks on programm koostatud selliselt, et pikkade kõnede kuulamise asemel tekitatakse kõiki konverentsilisi kaasavaid diskussiooni- ja töörühmi ning praktilisi laboreid. Üheks organisatsiooni eri valdkondi siduvaks

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018