Pärnu Turunduskonverentsil tavatu formaat ja trenditeemad

12. - 13. mail Pärnu Kontserdimajas asetleidev Turundus-, Müügi- ja Klienditeeninduse konverents keskendub sel korral erinevate lugude loomisele, kogumisele ja edasirääkimisele, kuid võtab vaatluse alla ka lojaalsete klientide tekitamise ning kultuuriturunduse. Konverents pakub kohaletulnuile tavatult interaktiivset ja intensiivset kahepäevast õppust varasuvises Pärnus.

Mida on tänavu uut ja põnevat?

Koos on nii müük, teenindus kui turundus. Konverentsil on taas õige tunne, oleme tagasi Kontserdimajas. Lisaks on programm koostatud selliselt, et pikkade kõnede kuulamise asemel tekitatakse kõiki konverentsilisi kaasavaid diskussiooni- ja töörühmi ning praktilisi laboreid. Üheks organisatsiooni eri valdkondi siduvaks

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018