Euro RSCG PR kommunikatsioonibürooga liitus Siim Männik

18. aprillist töötab kommunikatsioonibüroo Euro RSCG PR konsultandina senine regionaalministri nõunik Siim Männik (31). Tartu Ülikoolis 2002. aastal avalikkussuhete ja teabekorralduse eriala lõpetanud Siim Männik on varasemalt töötanud Hansapanga Grupi sisekommunikatsiooni juhi, Res Publica meediajuhi ning tarkvaraettevõtte HansaWorld kommunikatsioonijuhina.

Siim Männiku sõnul pakub mitmekülgse kliendibaasiga PR-ettevõte põnevat väljakutset. “Euro RSCG osutab PR-teenust erinevate valdkondade ettevõtetele – jaekaubandusest avaliku sektorini, mis tähendab konsultandile mitmekülgset ja eneseteostust pakkuvat tööpõldu,” ütles Männik.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018