Baltic PR Awards 2011 pikendas konkursitähtaega 2. maini

Eesti, Läti ja Leedu ühine suhtekorraldusauhindade konkurss Baltic PR Awards 2011 ootab kandideerima. Konkurss on rahvusvaheline nii osavõtjate kui ka þürii poolest ning annab suurepärase võimaluse saada oma tööle tähelepanu ja tunnustust kodust kaugemal. Konkursitöid saab esitada elektrooniliselt veebiaadressil www.balticprawards.com kuni 2. maini.

Konkurss toimub kümnes kategoorias: korporatiivne kommunikatsioon, juhtumi- ja kriisikommunikatsioon, sisekommunikatsioon, tarbijasuhted, suhted avalikkusega, korporatiivne sotsiaalne vastutus, kommunikatsioon digitaalses meedias, avaliku sektori kommunikatsioon, sponsorlus ning rahvusvaheline kommunikatsioon.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018