Viru Valge Cooler jõuab Jaapani turule

Alkoholitootja Liviko on jõudnud lõpusirgele läbirääkimistel Jaapani suurima alkoholi hulgimüüjaga. Lepingu sõlmimisel hakatakse Jaapanisse eksportima Liviko Aasia ekspordi ajaloo suurimaid koguseid Viru Valge Cooleri kaubamärgiga jooke.

Liviko on Jaapanisse eksportimise projektiga tegelenud viis aastat ja investeerinud sellesse miljon eurot. Viimased pool aastat on Liviko pidanud läbirääkimisi Jaapani suurima hulgimüügifirmaga, mille käive ületab Liviko oma 40 korda. Lepingu sõlmimine tähendab Livikole esimest arvestatavalt suurt ekspordikogust Aasia turule. Täpseid koguste mahte enne lepingu sõlmimist Liviko juhatuse esimees

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Initiative otsib MEEDIAPLANEERIJAT

Initiative OÜ

05. märts 2018