MediaComi digitaalmeedia planeerija Tambet Napp soovitab julgemalt mobiiliturundusele mõelda

Aasta lõpuks prognoositakse, et iga teine Eestis müüdud telefon on nutitelefon. Kasutajate arvu kiire tõus avab reklaamiandjatele uusi reklaamivõimalusi, seda eriti noorema ja mobiilsema sihtrühma seas. Käesolevas artiklis tuleb juttu mobiiliturunduse trendidest maailmas, eelistest ja rakendusvõimalustest Eestis.


Hetkeseis maailmas

Asjatundjad ja erinevad uuringud prognoosivad m-turundusele märkimisväärset kasvu. Nii näiteks ennustatakse, et m-interneti kasutajate arv kasvab 2010. aasta 900 miljonilt 2011. aastal 1 miljardile ning arvatakse, et juba käesoleva aasta lõpuks moodustab mobiilsete kampaaniate osakaal kogu digitaalsest turundusest 5-10%.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018