MediaComi digitaalmeedia planeerija Tambet Napp soovitab julgemalt mobiiliturundusele mõelda

Aasta lõpuks prognoositakse, et iga teine Eestis müüdud telefon on nutitelefon. Kasutajate arvu kiire tõus avab reklaamiandjatele uusi reklaamivõimalusi, seda eriti noorema ja mobiilsema sihtrühma seas. Käesolevas artiklis tuleb juttu mobiiliturunduse trendidest maailmas, eelistest ja rakendusvõimalustest Eestis.


Hetkeseis maailmas

Asjatundjad ja erinevad uuringud prognoosivad m-turundusele märkimisväärset kasvu. Nii näiteks ennustatakse, et m-interneti kasutajate arv kasvab 2010. aasta 900 miljonilt 2011. aastal 1 miljardile ning arvatakse, et juba käesoleva aasta lõpuks moodustab mobiilsete kampaaniate osakaal kogu digitaalsest turundusest 5-10%.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018