12. aprillil toimub Eestis võrdse palga päeva puhul aktsioon''Tilliga ja tillita''

"Tilliga ja tillita" menüü kohvikus Nop12. aprillil tähistatakse Eestis võrdse palga päeva. BPW Estonia / Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon korraldab sel puhul meeleoluka aktsiooni “Tilliga ja tillita”.

12. aprillil pakutakse söögikohtades üle Eesti tilliga ja tillita lõhesaiu või muid sööke kahe erineva hinnaga. Lõhesai tilliga on 30,9% kallim kui samasugune sai ilma tillita. Sõnamängu ja huumori abil viidatakse sellele, et Eestis on meeste ja naiste palkade vahel lõhe kuni 30,9%.

„Tilliga ja tillita“ kaudu soovivad kampaania korraldajad pöörata tähelepanu

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused