Case study: Aasta Turudustegu 2010 Grand Prix võitja Leiburi Saib

Aasta tagasi, kui Leiburi Saib lõpuks turule jõudis, ei olnud veel teada, kas tegemist saab olema eduka toote või lihtsalt ühe järjekordse riiulitäitega. Kaks ja pool aastat väldanud tootearendus oli sedavõrd trendimurdev, et sihtgrupi soe vastuvõtt ei olnud sugugi iseenesestmõistetav.

Lühidalt öeldes panid Leiburi pagarid saia sisse leiva, sidudes saia pehmuse ja leiva kasulikud omadused. Liites siia juurde veel Leiburi turundustiimi seatud eesmärgi - noorendada Leiburi sihtgruppi - sai reklaamiagentuur Ecwador lansseerimiskampaaniaks päris keerulise ülesande.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018