Tiigrihüppe Sihtasutus otsib teadlikkuse tõstmise valdkonna juhti

Tiigrihüppe Sihtasutus on Haridus-ja Teadusministeeriumi haldusalas tegutsev sihtasutus, kelle eesmärgiks on Eesti üldharidussüsteemi arengule kaasaaitamine infotehnoloogiliste uuenduste evitamise kaudu. Sihtasutus algatab, koordineerib ja finantseerib projekte loodusteaduste ja tehnoloogia, õpetajate ja koolijuhtide täiendkoolituse, e-õppe keskkondade ja õppematerjalide, teadlikkuse tõstmise ja rahvusvahelise koostöö valdkondades. Seoses tegevuse laienemisega otsime oma meeskonda

TEADLIKKUSE TÕSTMISE VALDKONNA JUHTI

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018