Piret Reinsonist saab Nordea Panga turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja

1. märtsist 2011 asub Nordea Panga turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja ametisse siiani pangas turundusjuhina töötanud Piret Reinson (fotol). Seni panga turundus- ja kommunikatsiooniosakonda juhtinud Kristina Seimann lahkub Nordeast ja on endiselt kommunikatsioonibüroo Jugaste, Liiva ja Seimann (JLS) parner.

"On käes aeg üks etapp kokku võtta ja anda oma ametikohustused meeskonna sees sujuvalt edasi. See on orgaaniline rotatsioon," ütles 2009. aasta sügisest Nordea turundusosakonda juhtinud Kristina Seimann oma lahkumist kommenteerides.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused