Pildi kujul e-kirja saatmine ei ole efektiivne e-turundus

Millegipärast saavad paljud inimesed jätkuvalt oma postkasti väga halvasti koostatud e-kirju, mis esmapilgul ei sisalda mingisugust infot ning liigitatakse seetõttu kasutaja poolt automaatselt spämmiks. Usun, et kellelegi ei ole võõras olukord, kus kirja avades võib näha sellist vaatepilti:

Tihti võib leida oma postkastist ka taolise kirja, mille ainus sisu on, et kui sa ei soovi edaspidi selliseid pakkumisi, siis kliki siia. Tegevusele üleskutsuv nupp on olemas, seega vajutame! Kui saatja eesmärk oligi oma kontaktibaasist lahti saada, siis võib ta postituse õnnestunuks lugeda:

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018