Karl Multer hakkab juhtima SEB Baltikumi turundustegevust

Märtsist 2011 asub SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni juht Karl Multer SEB Balti Divisjonis loodavale Turunduse ja kommunikatsiooni juhi ametikohale, hakates vastutama kogu Baltikumi turunduse ja kommunikatsiooni kõrge taseme eest.

„Karl on väga laialdaste teadmistega tunnustatud juht, kelle eestvedamisel on SEB bränd saavutanud Eestis väga tugeva positsiooni. Värske turunduse ja kommunikatsiooni juhi positsioon Balti divisjoni tasemel aitab meil tema teadmisi kasutada kogu Baltikumis. Soovime Karlile edu tema uues rollis,“ tundis SEB Balti divisjoni juht Martin Johansson heameelt.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018