Deal24 meeskonnaga liitus Meigo Pruudel

Deal24 meeskonnas asus suurklientide müügijuhina tööle Meigo Pruudel, kes on turundusega olnud seotud rohkem kui 12 aastat. Ta on juhtinud AS Esmofon turundust, olnud PR firma Ots & Partnerid vanemkonsultant, korraldanud Eestis suurkontserte ning töötanud viis aastat rahvusvahelises BTL reklaamibüroos Tequila AD.

Ostukeskkonna Deal24 juhatuse esimees on Ingvar Kupinski. DEAL24 kuulub rahvusvahelisse ettevõtete gruppi Rebate Networks, mis opereerib sarnast teenust 29 riigis ja üle 300 linnas üle maailma sh Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018