Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektoriks sai Triin Lõoke

Seoses Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori Liina Jaansoni õnnelikule lapsepuhkusele siirdumisega täidab ettevõttes turundusdirektori kohuseid nüüd Triin Lõoke (fotol), kes siiani töötas brändijuhi ametis.

Rakvere Lihakombinaadi turundustiimist lahkus müügiedendusjuht Dmitri Novogran, kelle ametikoht ühtlasi kaotati. 2010. aasta detsembri lõpus alustas tööd turundusassistent Maria Kristiin Peterson, kes võttis üle ka müügiedendusjuhi kohustused. Triin Lõoke täidab edasi ka brändijuhi ülesandeid.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BONAVA EESTI otsib KOMMUNIKATSIOONISPETSIALISTI

Bonava Eesti OÜ

12. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018