Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektoriks sai Triin Lõoke

Seoses Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori Liina Jaansoni õnnelikule lapsepuhkusele siirdumisega täidab ettevõttes turundusdirektori kohuseid nüüd Triin Lõoke (fotol), kes siiani töötas brändijuhi ametis.

Rakvere Lihakombinaadi turundustiimist lahkus müügiedendusjuht Dmitri Novogran, kelle ametikoht ühtlasi kaotati. 2010. aasta detsembri lõpus alustas tööd turundusassistent Maria Kristiin Peterson, kes võttis üle ka müügiedendusjuhi kohustused. Triin Lõoke täidab edasi ka brändijuhi ülesandeid.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018