Mikko Silvennoinen: ''Seitsmestest uudistest'' saab moodsaim uudistesaade Eesti teleturul

TV3 uudisteankrud Annely Adermann ja Marek Lindmaa „Seitsmeste uudiste“ uues stuudios Alates 7. veebruarist on TV3 „Seitsmesed uudised“ eetris uues kvaliteedis. TV3 programmijuhi Mikko Silvennoineni kinnitusel saab "Seitsmestest uudistest" moodsaim uudistesaade Eesti teleturul.

UUED RUBRIIGID
Kui tööpäeviti keskenduvad „Seitsmesed uudised“ päevakajaliste uudiste ja teemade kajastamisele, siis nädalavahetuste saated muutuvad suuresti rubriigipõhisteks. Oma rubriigi saab pühapäeval Sirje Eesmaa. Kord nädalas antakse sõna Eesti tuntumatele astroloogidele. Uudistesaatega liitub Ainar Ruussaar, kes pakub nädala

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018