Event Masters: ostame üle hiilgava projektijuhi!

Üritusturundusvaldkonnas töötava meistri igapäevatöö on piisavalt mitmekesine, tihe ja suhtlusrohke, seepärast usume, et korralik projektijuht peab olema ka vääriliselt motiveeritud. Pakume üle Su praeguse motivatsioonipaketi, millele lisame juurde boonused, kui tood endaga kaasa ka kliendid!

Nõutud on hea eesti, inglise ja vene keele oskus, korrektsus, pingetaluvus ning vähemalt nelja-aastane kogemus reklaami- või turundusvaldkonnas. Kasuks tuleb sportlik ellusuhtumine. Ootame märguannet Su soovist liituda meie Dream Teamiga kuni 8. märtsini aadressil info@eventmasters.ee.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018