smartAD käivitas terviseportaalide reklaamivõrgustiku

Eesti suurim internetireklaamivõrgustik smartAD käivitas koostöös Eesti suurimate terviseportaalidega Arst.ee, Inimene.ee ja Kliinik.ee uue terviseportaalide reklaamivõrgustiku, mis peaks täitma reklaamiturul oleva turuniši käsimüügiravimite ja muude tervisetemaatilistele teenustele-toodetele sihitatud reklaamikanalina. Kolme terviseportaali ühine külastatavus on ligi 150 000 unikaalset külastajat kuus, mis katab enamiku tervisest huvituvad inimesed Eestis.

Kliinik.ee eestvedaja Siim Nahkur kommenteeris: „Eestis on palju räägitud ühistest ettevõtmistest ja koostööst, kuid vähe ses valdkonnas ära tehtud. Meie otsustasime seekord, et kuigi konkureerime portaalide vahel edasi, tasub meil osa tegevusi ühiselt teha, mis toob kasu kõigile osapooltele.“

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018