Mille eest ma maksan meediaagentuurile?

Mille eest ma maksan meediaagentuurile? Sellise küsimuse ees on nii mõnigi turundusinimene ja selle artikliga püüab meediaagenturi MediaCom klienditeeninduse juht Maris Saarpuu tuua veidi selgust majja.

Nagu paljud turumajanduses karastunud ja tulevikule suunatud ettevõtted, on ka meediaagentuurid viimastel aastatel oma ärimudelit muutnud/muutmas. Mis on siis muutunud? Ennekõike on tänased turundusjuhid paremini informeeritud meedia hindadest, mille eest „hoolitsevad“ kanalite müügiinimesed. Kui aga meediat saab turundusjuht osta ka otse kanalist, milleks siis maksta meediaagentuurile?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018