Eesti turundusjuhid soovivad enim teha koostööd Taevas Ogilvy, Tanki ja Divisioniga

Eesti Reklaamiagentuuride Liidu tellimusel 2010. aasta aasta viimases kvartalis Eesti turundusjuhtide seas läbiviidud rahulolu ja lojaalsuse uuringust selgub, et reklaamiagentuuride maine on klientide hinnangul jätkuvalt tõusuteel. Turundusjuhid peavad agentuuri hindamisel kõige olulisemaks strateegilist kaasamõtlemist ja eristuvate loovlahenduste pakkumist.

ERALi presidendi Rein Iida sõnul on positiivne, et agentuuri ja kliendi vahelise lojaalsuse tekkimisel on määravaks agentuuri strateegilise kaasamõtlemise ja eristuva idee leidmise võime, mitte aga kiire ja odava loovlahenduse saamine.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018