Piret Dubout lahkub EMT-st

15. jaanuar 2011 tähistab uut algust nii EMT pikaaegse turundusdirektori Piret Dubout'i kui ka EMT era- ja ärikliendi divisjoni jaoks, nimelt alustab Piret Dubout 17. jaanuarist tööd Stockholmis asuvas TeliaSonera grupis äriarenduse üksuse juhina (Vice Presendent of Commercial Development). Uues rollis asub ta igapäevaselt tööle kuue riigi - Eesti, Leedu, Rootsi, Soome, Norra ja Taani - era- ja ärikliendi segmendistrateegiate ja turunduse, samuti müügi- ja klienditeeninduse üksustega eesmärgiga vahendada nende riikide parimaid kliendikogemusi, algatada uusi initsiatiive ning jagada teadmist uutest võimalustest tihedas konkurentsisituatsioonis klientide ootustele vastata.

Seoses Piret Dubout'i lahkumisega korraldatakse ümber ka EMT senise turundusdivisjoni töö. Turundusdirektori ametikohta edaspidi enam ei ole, divisjon jaguneb kaheks – era- ja ärikliendi divisjoniks ning juhatuse tasemel kureerib valdkonda peadirektor Valdo Kalm. Erakliendi divisjoni asub juhtima Riho Jürvetson ning ärikliendi divisjoni Jüri

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018