Meeldejäävaid turundustegusid aastast 2010, osa 2

Seoses Aasta Turundustegu 2010 konkursiga kogub Best Marketing arvamusi - millised olid 2010. aasta kõige meeldejäävamad turundusalased sündmused või kampaaniad? Finalistid ja Grand Prix laureaadi valib eeskätt tulemuste põhjal välja Aasta Turundustegu 2010 þürii. Arvamusi kogume selleks, et ideid saada, häid turundustegusid üles leida ja tegijaid konkursil osalema julgustada. Arvamused on oodatud e-posti aadressile silja@best-marketing.com

Aastat 2010 meenutavad Heiki Abel (Sky Media), Epp-Kristiina Keerov (Neticom RE), Patrik Kupenko (MediaCom), Joel Volkov (Der Tank), Rain Väät (Äripäev), Marko Saue (Goal), Silver Hage (IVY), Hando Sinisalu (Best Marketing) ja Paavo Pilv (Brilliant):


TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018