DnB NORD Pangal uus turundusjuht

Järgmine aasta tõotab DnB NORDile tulla huvitav ja muudatusterohke, nimelt kuulub DnB NORD alates 23. detsembrist Norra suurimale finantsgrupile DnB NOR ning alates 3. jaanuarist saab panga turunduse ja kommunikatsiooniosakonna juhiks Eestis siiani suurklientide osakonnas kliendihaldurina töötanud ja äsja lapsepuhkusel naasnud Terje Pällo.

Terje Pällo on olnud DnB NORD Panga töötaja alates 2005 a. detsembrist. "Kuigi vahepeal olin ka lapsepuhkusel, olen osalenud DnB NORD Panga tegevuses Eestis esimestest päevadest peale ja näinud panga arengut nii parematel kui raskematel majandusaastatel," ütles Terje Pällo Best Marketingile. Enne DnB NORD Panka tulekut oli ta 5 aastat eraettevõtte AS NeoQi müügi- ja turundusjuht. 2003. aastal

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018