Kalev Chocolate Factory uus turundusdirektor on Anne Tääkre

Alates 15. novembrist on Kalev Chocolate Factory turundusdirektor Anne Tääkre. Varem AS-is Tere turundusosakonna juhatajana töötanud Anne Tääkrel (fotol) on pikk ja põhjalik toiduainetööstusettevõtetes töötamise kogemus, muuhulgas ka AS-is Kalev aastatel 1988-2000. Turundusvaldkonnas on Anne Tääkre tegutsenud kokku 16 aastat.

Anne Tääkre sõnul on pärast suhteliselt pikka eemalolekut kondiitritööstusest avanenud nüüd suurepärane võimalus ühendada oma varasemad teadmised Kalevist aastate jooksul Eesti toiduainetööstuse valdkonnas hangitud kogemustega. „Mul on väga hea meel, et osutusin konkursil valituks ja teen omalt poolt kõik, et ka ettevõte saaks minu kogemustest ning teadmistest maksimaalselt kasu. Töötamine

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018

EAS otsib välisinvesteeringute keskuse müügitoe meeskonda TURUNDUSSPETSIALISTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

28. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018