Kalev Chocolate Factory uus turundusdirektor on Anne Tääkre

Alates 15. novembrist on Kalev Chocolate Factory turundusdirektor Anne Tääkre. Varem AS-is Tere turundusosakonna juhatajana töötanud Anne Tääkrel (fotol) on pikk ja põhjalik toiduainetööstusettevõtetes töötamise kogemus, muuhulgas ka AS-is Kalev aastatel 1988-2000. Turundusvaldkonnas on Anne Tääkre tegutsenud kokku 16 aastat.

Anne Tääkre sõnul on pärast suhteliselt pikka eemalolekut kondiitritööstusest avanenud nüüd suurepärane võimalus ühendada oma varasemad teadmised Kalevist aastate jooksul Eesti toiduainetööstuse valdkonnas hangitud kogemustega. „Mul on väga hea meel, et osutusin konkursil valituks ja teen omalt poolt kõik, et ka ettevõte saaks minu kogemustest ning teadmistest maksimaalselt kasu. Töötamine

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018