Anneta metallraha enne euro tulekut puudustkannatavate perede toidulaua heaks

Toidupanga mündikampaania kutsub eestlasi üles annetama oma seismajäänud kroonimündid puudustkannatavate perede toidulaua heaks. Suur osa eestimaalastest on praegusel ajal sattunud oma elus olukorda, kus ei jätku raha söögi ostmiseks. Erinevatel hinnangutel elab täna Eestis rohkem kui 100 000 inimest, kellel on raskusi endale igapäevase toidu tagamisega. Neist ligi 20 000 on lapsed. Samal ajal jääb paljudes kauplustes ja tootmisettevõtetes üle sadade kilode kaupa kvaliteetset toitu, mida ära müüa või realiseerida ei jõuta.

Sellel aastal Eestis tegevust alustanud mittetulunduslik organisatsioon Eesti Toidupank on loodud just selleks, et need kaks asja kokku viia. Toidupank võtab kaubandusest ja tootmisest vastu peagi realiseerimistähtaja ületavad tooted, komplekteerib vabatahtlike abiga toidukastid ja jagab need laiali enim puudust kannatavatele inimestele ja peredele. Täna abistatakse inimesi Põhja-Tallinnas ja

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018