Inge Suder: ''Otsepost töötab siis hästi, kui selles on kampaaniapakkumine või hinnainfo, mis seostub tarbija ostueelistustega ja liikumistrajektooriga''

Majandusbuumi aegses keelepruugis omandas sõna "otsepost" tähenduse paberilehena, mis rändas tihti otse prügikasti. Igaüks, kes klientidele midagi pakkus, üritas seda teha ka koju saadetava reklaami või broðüürikese vahendusel. Kuna pakkumisi sadas nii uksest kui aknast, hakkasid saajad nurisema nende suure hulga ja kasina välimuse üle.

"Nii nagu rahaküllus omal ajal otseposti kasuteguri alla viis, on rahanappus selle nüüd taas üles sikutanud. Meediareklaami turul on otsepostituse osatähtsus tublisti kasvanud. Kui turundusvaldkondades räägitakse enamjaolt langustrendist, siis otsepostiturg on suutnud suurt langust vältida ning mõnes valdkonnas isegi kasvanud,"
rääkis Best Marketingile Eesti Posti

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018