Halensi Euroopa turundusjuhiks sai Viktoria Ruubel

Alates 4. oktoobrist töötab Halensi Euroopa turundusjuhina Viktoria Ruubel (fotol), kelle koordineerida on nüüdsest kogu Halensi kaubamärgi turundustegevus Põhja-, Kesk- ja Ida-Euroopas ehk kokku 14 erinevas riigis.

"See on organisatsioonis uus positsioon, mille järele tekkis vajadus seoses firma intensiivse laienemisega uutele turgudele. Minu töö seisneb Halens’i kaubamärgi visiooni loomises ning elluviimises, uute müügikanalite arendamises ning koostöös eri riikide turundusüksustega," rääkis Viktoria Ruubel Best Marketingile.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Fazer Eesti otsib PAGARITOODETE TOOTEJUHT

Fazer Eesti AS

18. veebruar 2018