E-turundusagentuur ADM Interactive pidas uue kontori sisseõnnistamispidu

8. oktoobril pidas e-turundusagentuur ADM Interactive oma Rotermanni kvartalis asuva uue kontori sisseõnnistamispidu. ADM kolis Rotermanni kvartalisse sel suvel. Ühtlasi tähistati ka agentuuri 13. sünnipäeva. Sellest, kui ADM Rotermanni kvartalisse kolis, on küll mitu kuud juba möödas, aga tänavusel kuumal suvel ei tundunud pidu siseruumides kuigi hea mõte olevat. Nii lükatigi uue kontori sisseõnnistamist edasi, kuni rannahooaeg lõplikult möödas. Pakuti seenehõrgutisi, temaatilisi müstilisevõitu kokteile ja optilisi illusioone. Silmateravuse võis proovile panna vibuvõistlusel ADM-i lasketiirus. Õhtu üheks naelaks oli valedetektor, mida soovijad võisid püüda alt vedada Muusikat tegi jazzi ja räpisugemetega fusion bänd “Külalised.”

Pilte sündmusest:

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018