26. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endine Audi turundusjuht Rivo Saarna hakkab juhtima suhtekorraldusbürood Euro RSCG PR

Alates tänasest, 27. septembrist alustab suhtekorraldusfirma Euro RSCG PR (Idea Public OÜ) tegevjuhi ja juhatuse liikmena tööd seni Audi Eesti turundust juhtinud Rivo Saarna (fotol). Euro RSCG PR praegune tegevjuht ja juhatuse liige Karin Väljamäe asub 1. jaanuarist ajutiselt elama ja õppima Londonisse, jätkates ettevõtte juhatuse liikme ja strateegilise konsultandina nii käesoleva aasta lõpuni kui järgnevatel aastatel.

2003. aastal alustanud Euro RSCG PR (Idea Public OÜ) ühe asutaja, partneri ja pikaaegse juhi Karin Väljamäe sõnul on 7 aastat juhtivate suhtekorraldusettevõtete hulgas püsinud Euro RSCG PR olnud strateegiliseks partneriks paljudele riigiinstitutsioonidele ning eraettevõtetele. „Nii Euro RSCG PR Eestis kui meie tütarettevõtted Lätis ja Leedus on aasta aastalt oma postitsiooni suhtekorraldusturul tõstnud ning lähiaastate eesmärk on oma turuosa kasvatada vähemalt 20%,“ rõhutab Väljamäe. Väljamäe sõnul annab Rivo Saarna kaasamine ettevõtte juhtimisse ettevõttele juurde väärtusliku kogemuse turunduskommunikatsiooni valdkonnas ning kindlustab, et kliendid saavad kvaliteetse, pikaajalisel kogemusel põhineva teenuse.

Karin Väljamäe asub alates 1. jaanuarist 2011 oma abikaasa töö tõttu ajutiselt elama Londonisse, kust jätkab tegevust strateegilise konsultandi ja juhatuse liikmena. „Osalen meie klientide kommunikatsioonitegevuste nõustamises edasi, kuid samal ajal kasutan aega Londonis ka õppimiseks,“ ütles Karin Väljamäe. „Olen aga aasta lõpuni igapäevaselt olemas ja keskendun nõustamise kõrval ka klienditeeninduse ning juhtimise sujuvale üleandmisele,“ kinnitab ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700