Henrik Aavik kirjutas internetis turundamisest raamatu

Äripäeva teabekirjastus on andnud välja eesti kogemusel põhineva raamatu „Praktiline internetiturundus. 7 sammu eduka ärini internetis“. Raamat on jagatud seitsmeks osaks, mis kirjeldavad, kuidas luua firma koduleht ja see äriks pöörata. Kõik nõuanded on praktilised ja neid on võimalik kohe töös rakendada.

Soovite meelitada oma firma kodulehele tuhandeid uusi külastajaid ja panna neid oma toodangu vastu huvi tundma? Tahate teada, milline peab koduleht olema, et see müüki ja kasumit genereeriks? Kuidas teha edukat e-turundust olukorras, kus teil on palju konkurente ning ebaeetilised ahvatlused varitsevad igal nurgal? Raamatust leiab nõuandeid, kuidas lihtsate vahenditega teha oma kodulehest

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018