Coca-Cola HBC Eesti otsib oma meeskonda suurkliendi turundusspetsialisti

Coca-Cola Hellenic is one of The Coca-Cola Company´s key bottlers, operating in 28 countries across the world. It manufactures and distributes the portfolio of the world’s most recognizable brands including Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Sprite, Fanta, Schweppes, Bonaqua, Cappy, Nestea and Burn. Coca-Cola Hellenic is a world class sales organization and is committed to cultivating a diverse, rewarding culture that encourages people to develop their fullest potential. Coca-Cola HBC Estonia AS was established in May, 1992.

We are looking for

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018