29. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idea uueks juhiks saab Evelin Mägioja, Birjo Kiik asub tööle Creatumis

Rimi ja Säästumarketite turundus- ja kommunikatsioonijuht, Aasta turundusjuht 2009 Evelin Mägioja (fotol) alustab alates 1. oktoobrist tööd reklaamiagentuuri Idea juhatuse liikme ja tegevjuhina. Senine juht Birjo Kiik siirdub tööle reklaamiagentuuri Creatum strateegiliseks juhiks ning partneriks. Veel ei ole teada, kes saab Evelin Mägioja mantlipärijaks Rimis.

Eesti suurimate reklaamiagentuuride hulka kuuluva Idea nõukogu esimehe ja ühe osaniku Mark Eikneri sõnul annab Evelin Mägioja liitumine agentuurile kindlasti uue hingamise ning värsket loomingulist energiat, mida Mägioja oma mitmekülgse kogemustepagasiga kaasa toob. „Kuna Evelin Mägioja on teinud oma karjääris läbi kõik etapid kuni turunduse tippjuhini välja ning on Eestis kahtlemata üks enim tunnustatud spetsialiste, siis usun, et tema kogemused ja energia avab ka meie klientidele uusi väljundeid,“ sõnas Mark Eikner. Mägioja vastusalaks jääb agentuuri igapäevane juhtimine ja arendamine, kliendisuhete haldamine ning klientide turundustegevuse strateegiline planeerimine.

Evelin Mägioja peab siirdumist Rimi ja Säästumarketite turundus- ja kommunikatsioonijuhi ametist Idea juhiks väljakutseks, mille ta huviga vastu võtab. Mägioja sõnul on ta kuue Rimi turundusalal töötatud aasta jooksul palju õppinud ning valmis oma tegevusvaldkonda laiendama. Evelin Mägioja alustab Idea tegevjuhi ja juhatuse liikmena 1. oktoobril 2010.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700