Hansaplanti turundusjuhiks saab Maivi Talving

Maivi Talving (fotol) lahkus täna EMT reklaamijuhi ametikohalt ja asub alates 1. septembrist tööle aianduskeskuse Hansaplant turundusjuhina, et panna oma õlg alla ühele tublile Eesti ettevõttele ja aidata inimestel oma maailm kaunimaks muuta. Sel moel saab ühendatud Maivi kaks hobi: kirg reklaami ja aianduse vastu. EMT-s jääb Maivit hetkel asendama turunduskommunikatsiooni osakonna juhataja Anne Muldme.

Maivi Talving töötas EMT reklaamijuhina aastatel 2007-2010, hallates era- ja ärikommunikatsiooni ning EMT brändi. Ta on töötanud ligi kümme aastat projektijuhina reklaamiagentuurides nagu Vatson Wunderman, Zavod BBDO ja Ecwador.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused