LHV Pank otsib turundusassistenti

Me imetleme sinu kannatlikkust ja kohusetunnet, tunnustame sinu varasemat turundustöö kogemust ja sellekohaseid teadmisi, kiidame projekte, mida julged oma edukateks projektideks nimetada, hindame sinu julgust öelda, et tunned ennast koduselt eesti, inglise ja ehk ka vene keeles. Tundsid end ära?

Kutsume sind kandideerima turundusassistendiks!

Sinu tööks saaks olema erinevate turundusprojektide elluviimine ja turundus- ning meediasuhete juhi assisteerimine. Pakutav ametikoht on tähtajalise lepinguga algselt üheks aastaks. Kiri põhjendustega, mis meid võiks veenda sinu kasuks otsustama koos palgasoovi ja CV-ga, saada 20.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018