Äripäev ostis Best Marketing Eesti

Äripäev AS ostis 7. juulil 2010 Kalahari OÜ käest turundusuudiste ja konverentsiäri turuliidri Best Marketing Eesti.Best Marketing kirjastab iganädalast turunduse valdkonna uudiskirja ja korraldab turunduskonverentse, millest tuntuimad on aasta turundussündmus Password, WAZZAP? ja Best Internet. Best Marketingi uudiskirja loeb ligi viis tuhat turundushuvilist ja möödunud hooajal külastas Best Marketingi konverentse üle tuhande inimese.

„Best Marketingi ost on loogiline jätk ÄP sisenemisel spetsiifilistesse turuniššidesse. Varasemalt on Äripäev näiteks omandanud sellised oma valdkonna turuliidrid nagu Meditsiiniuudised, sekretar.ee ja raamatupidaja.ee,“ kommenteeris Igor Rõtov.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018