Uudiseid reklaamiagentuurist Taevas Ogilvy

Reklaamiagentuur Taevas Ogilvy võitis Euroopa Komisjoni esinduse internetipõhise kommunikatsiooni sisuhalduse ja tehnilise arenduse teenuste konkursi ja sõlmis lepingu Euroopa Komisjoni Eesti esindusega. Töö sisuks on Euroopa Komisjoni Eesti esinduse internetiväljundite ja kommunikatsioonilahendite arendamine, haldamine ning populariseerimine (www-keskkond, sotsiaalmeedia kanalid: blogid, videovõrgustikud, suhtlusvõrgustikud jms).


Hiljuti võitis Taevas ka Läti mobiilioperaatori Bite kõnekaardi

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI
PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018