Eesti ainsaks turunduse professoriks valiti Katri Kerem

Eestis on nüüdsest taas täidetud turunduse professori ametikoht, nimelt valiti Katri Kerem 31. mail 2010 Estonian Business School’i (EBS) turunduse professoriks. See on väike samm maailma perspektiivis, kuid suur samm Eestile, sest juba aastaid ei ole üheski Eesti ülikoolis turunduse professorit olnud. Katri Kerem töötas siiani EBS’is dotsendina.

"Professori ametikoht tõstab Eesti turundusalase akadeemilise hariduse mainet tervikuna ja näitab, et turundus ei ole akadeemilises plaanis enam hipist vaeslapse seisuses (s.t. tore, aga mitte eriti tõsiseltvõetav)," ütles Katri Kerem Best Marketingile.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018