Turundusproff omandas soomlastelt Marketingi Instituudi

OÜ Turundusproff omandas Soome suurimalt täiendkoolitusettevõttelt MDC Groupilt 100% Marketingi Instituut Estonia OÜ-st. Kahe ettevõtte koostöös tekib Eesti suurim turundusele spetsialiseerunud täiendkoolituse ettevõte.

„Olen ise seitse aastat Marketingi Instituudis õpetanud ja hinnanud kõrgelt sealset praktilist kaugõppe viisi. Seetõttu olengi väga tänulik, et Soome MDC Group otsustas Eesti täiendkoolitusturult väljudes oma tütarettevõtte ostjaks just Turundusproffi valida,“ kommenteeris OÜ Turundusproff juhatuse esimees Anu-Mall Naarits. „Minu ja Turundusproffi jaoks oli tegemist erakordse

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018