Ajakirjade Kirjastus otsib kogemustega turundusjuhti

AS Ajakirjade Kirjastus on Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider, andes välja 24 ajakirja, mille lugejate koguarv on üle 1 miljoni. Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad Anne & Stiil, Kroonika, Eesti Naine, Naised, Nädal, Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Oma Maitse, Pere ja Kodu, Ristik, Jana, Tvojo Tv jt. Peale ajakirjade kirjastatakse ka kliendiajakirju ja raamatuid, tuntuim on kokaraamatute sari “100 rooga”. Lisaks on Ajakirjade Kirjastusel kuus internetiportaali: NaisteMaailm.ee, Toidutare.ee, Kroonika.ee, Telekas.ee, Ajakirjad24.ee ja Raamat 24.ee. Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdselt Eesti Meedia ja Ekspress Grupp. Ajakirjade Kirjastus otsib kogemustega turundusjuhti.

Töö kirjeldus:
- juhib oma ajakirjade turundustegevust
- planeerib ajakirjade levitulude - ja turunduskulude eelarveid, vastutab nende täitmise eest
- töötab välja ja viib ellu ajakirjade ja veebiportaalide turundusstrateegiad ja -plaanid
- osaleb tootearenduses

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018