Reklaamiarvustus: Argentiina õllefirma Andes guerilla kampaania ''Transporter''

Pisikesed valed on meie eludes alati omal kohal olnud. Vähemal või rohkemal määral oleme kõik parajad valevorstid ja seda alates hetkest, mil normaalsel kombel rääkima õppisime. Ja olgem ausad, tänu pisivaledele oleme pääsenud pärist paljudest kohustustest, stressist, ebameeldivustest ja kokkuvõttes võib isegi väita, et väike vale on meie elu nii mõnelgi korral palju kergemaks teinud. Siinkohal teeme aga kohe alguses selgeks, et ma ei propageeri valetamist, vaid ma lausa vihkan seda! Alljärgnev illustreerib pigem erakorralist hädavalet, mitte järjekindlat valetamist.

Aga toon mõne näite. Alustame lapsepõlvest. Kas koristasid oma toa ära? Jaa! Tolmu pühkisid? Jaa! Täielik jama. Suurem sodi on reeglina lihtsalt voodi alla ja kappi kokku lükatud ning tolm kenasti vaiba all, kuhu ta ka määramata ajani jääb. Aga tänu valele oleme pääsenud sel ühel korral kohustusest.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018