CV-Online: turundajate palk on aastaga kukkunud vaid 6%

CV-Online viis hiljuti Eesti turunduse ja kommunikatsiooni valdkonna spetsialistide hulgas läbi palgauuringu, mille eesmärgiks oli selgitada välja, kuidas on MASU mõjutanud turundajate sissetulekuid ja motivatsiooniskeeme. Põhjalikum ning sotsioloogiliselt kindlapõhjalise analüüs eeldaks kindlasti suuremat vastajate hulka, kuid käesolev lühiuuring annab siiski selget infot trendide kohta Eestis.

Kes küsitlusele vastasid?
Küsitlusele vastas sadakond inimest, kellest ligi pooled olid turundusspetsialistid, turunduse projektijuhid või tootejuhid. Veerand vastanutest töötab turundusjuhi või –direktorina. Seejuures on oluline märkida, et 2/3 vastajatest on töötanud turunduse või kommunikatsiooni valdkonnas kuni 6 aastat. See on tingitud suuresti asjaolust, et 85%

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018