Krimelte kommunikatsioonijuhiks sai Iveri Marukashvili

17. mail 2010 asus Krimelte kommunikatsioonijuhina tööle Iveri Marukashvili, kelle põhiülesanneteks uues ametis on Krimelte lojaalsusprogrammi väljatöötamine ja elluviimine, sise- ja väliskommunikatsioon ning kliendiseminaride korraldamine.

Iveri on lõpetanud Concordia Rahvusvahelise Ülikooli suhtekorralduse ja kommunikatsiooni eriala. Tal on pikaajaline töökogemus Eesti Energia kontserni kommunikatsiooniüksuses ning turundus- ja kommunikatsioonialane kogemus mainekate ettevõtete juures kommunikatsioonibüroos JLS.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018