Kes teie agentuurides homme disainima hakkavad?

Märtsis 2010 võeti Eestis vastu kujundamise erialade riiklik õppekava, mis viib disaini kutseõppe uuele tasemele. Tartu Kunstikoolis ja Kuressaare Ametikoolis hakatakse teatud erialasid õpetama uute kavade põhjal juba sügisel.

Suurel osal reklaami- ja disainiagentuuride kujundustööde tegijail on täna EKA taust. Art Directorite või kunstiliste juhtide puhul on see ka täiesti põhjendatud, aga disaineri või kujundaja ametile esitatavad nõuded on veidi teistlaadi. Disaineri puhul eeldame reeglina pigem väga head erialast väljaõpet ehk käsitööoskust, mida kunsti õpetamise eesmärgiga EKA haridus ei pea tagama. Või peaks?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused