Eesti paviljoni külastas Shanghai EXPO 2010 esimesel päeval üle 30 000 inimese

EXPO 2010 Eesti paviljoni loojatiim: Kristian Paljasma (Identity), Janno Roos (Ruumilabor), Ants Lusti (Identity), Ionel Lehari (Identity), Illimar Truverk (Allianss Arhitektid), Andres Labi (Ruumilabor), Priit Hamer (Allianss Arhitektid), Allan Kompus (Allianss Arhitektid)


1. mail avati Shanghais EXPO 2010 maailmanäitusel Eestit esindav paviljon, mis sündis kolme agentuuri, brändingagentuuri Identity, arhitektuuribüroo Allianss Arhitektid ja sisekujundusbüroo Ruumilabor, koostöös.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018