Seth Godin: ''Ainus oskus, mida me koolis õpitust tööle jõudes kasutame, on kuuletumine''

Seth Godin on kahtlemata maailma suurim ja tuntuim turundusmõtleja. Temalt pärineb terve rida uusi turunduse kontseptsioone ja teooriad, millest tuntumaid on kirjeldatud raamatutes „Permission Marketing”, „Purple Cow” ja „Tribes” . Seth on kokku kirjutanud kümme rahvusvahelist turundusbestsellerit, mis on tõlgitud enam kui kahekümnesse keelde. Tema „Purple Cow” (eesti keeles ilmus „Lilla lehm” 2006. a.) on eelmise dekaadi maailma enimmüüdud turundusraamat ja „Unleashing the Ideavirus” on maailma kõigi aegade enimloetud e-raamat. Seth Godin on töötanud Yahoo asepresidendina ja mõjukas USA majandusajakiri Business Week on nimetanud teda „The Ultimate Enterpreneur for the Information Age”.

Seoses 13. – 14. mail toimuva Pärnu Turunduskonverentsiga, kus Seth Godin esineb otseülekandena

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib välisinvesteeringute keskuse müügitoe meeskonda TURUNDUSSPETSIALISTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

28. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018