Heiki Urbala: ''Asjalik reklaamiarvustus – nalja teete või?''

Alates iseseisvusaja algusest on võimalik Eesti meediamaastikul nautida vaakumit kohas, kus muidu eeldaks tihedat tunglemist ja konkurentsi. Eestis puudub asjalik ja tõsiseltvõetav meediakriitika. Samuti puudub professionaalseid kommentaare ja teravat kõrvalpilku pakkuv reklaamikriitika, mis kuulub meediakriitika juurde.

Meil on küll persoonid, kes vahel võtavad ette ristiretke, et meie üsna kolletuma kippuvat meediamaastikku natuke värskendada, kuid see on ka pigem erand. Haruharva võib lugeda mõnd Ilmar Raagi või Marju Lauristini kriitilist artiklit. Ja seda võib mõista – neil on palju tegemist ja miks nad peaksidki selle raske töö ainuüksi enda õlgadele võtma. Ja asjalik reklaamikriitika? On mõned

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018