Oma tiimiga Teeme Ära talgupäevale

1. mail toimuval „Teeme ära“ üle-eestilisel talgupäeval saab oma organisatsiooni tiimiga korda saata midagi kasulikku ning seejuures veeta ühiselt üks tavatoimetustest erinev ja tore päev. Registreerimine käib juba täie hooga.

Võimalust oma kolleegide, partnerite või klientidega koos „Teeme ärale“ tulla kasutasid paljud organisatsioonid juba ülemöödunud aasta koristus- ja mullustel mõttetalgutel. Enamasti tõdeti, et kasutegur ettevõtte jaoks on umbes sama, mis suve-, kliendi- või partnerpäevadel või meeskonnatöö koolitusel, aga kulud väiksemad ja tulemus paremgi, sest lisaks huvitavale koos veedatud päevale, kus

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018