Suhtekorraldajad ei usu, et Rimi vastase “sõja” taga oleks seisnud mõne konkurendi PR-meeskond

Rimi otsusele lõpetada Eestimaise liha müük oma kauplustes järgnes äge protest rahva poolt, loodi Facebooki gruppe, kus kutsuti üles Rimi kauplusi boikoteerima jne. Best Marketing küsis PR-spetsialistide arvamust: “Kas kogu “sõda” Rimi vastu ei juhtinud ehk mõne konkurendi PR-meeskond? Vastuhakk oli nii hästi koordineeritud, et tundub uskumatu, et massid ise liikusid nii konkreetses suunas üksteisest sõltumatult.”

Jaan Vare (Vare & Jaakkola), Indrek Raudjalg (Hamburg & Partnerid), Aive Levandi (LH Concept) ja Aune Past (Past & Partnerid) igatahes "vandenõuteooriat" ei usu, loe nende arvamusi Best Marketingi blogist.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused