Hanno Lindpere FatBurneri tulevikuplaanidest: ''Teeme Eesti kaubamärgi globaalselt tuntuks''

Eestis loodud kehakaalu alanemist soodustav jook FatBurner läheb välisturgusid vallutama. Best Marketingile andis intervjuu endine Ernst & Young'i vastutav partner, praegu FatBurnerit Hispaanias turustava ettevõtte Tonetea kaasomanik ja tegevjuht Hanno Lindpere.


Mida kujutab endast FatBurner?

Fatburner on Eestis loodud funktsionaalne jook, mille tõi turule Liiwi Heliis koos Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga. Jook on spordiharrastajate seas väga levinud. Fatburneri peamine omadus, nagu nimigi ütleb, on rasvade põletamine. Fat Burner sisaldab L-karnitiini, mis soodustab kehakaalu alanemist. Niisama

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused