Balteco esitleb Eesti ehitab 2010 messil kolme Eesti disaineri loodud kivivanne

Eesti kapitalil põhinev Põhja-Euroopa suurim massaaživannide tootja AS Balteco esitleb kolme Eesti disaineri Sven Sõrmuse, Harri Ehrlichi ja Matti Õunapuu loodud uue Onyx seeria kivivanne, mis peagi jõuavad müüki 22 erinevasse riiki. Esmaesitlus toimub 7. aprillil Tallinnas „Eesti ehitab“ messil.

Uutes kivimassist valmistatud Onyx seeria vannides on ühendatud klassikaline vorm ja innovaatiline tehnoloogia. Onyx SolidSurface uudse materjali eelised on massiivsus, konstruktsiooni tugevus ja pinna kõrge vastupidavus kulumisele, kuna puudub dekoorkiht – vann on läbinisti vormitud ühesugusest homogeensest kivimassist. Vaikude ja erinevate mineraalsete täiteainete segamisel saadud

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018